ოდესმე თუ გიფიქრიათ როგორ გარდავქმნით ყავის მარცვალს გემრიელ ყავად? მოსავლის აღების შემდეგ, მარცვლებს საგულდაგულოდ ვრეცხავთ, ვაშრობთ, ვახარისხებთ და ვურევთ ერთმანეთში. ასე ვაერთიანებთ თითოეული ჯიშის ინდივიდუალურ ხასიათს.
იცოდით რომ ყავა ხეზე იზრდება? ყველაფერი იწყება მარადმწვანე ყავის ხით და წითელი მარცვლებით მის ტოტებზე. ყავა 70-ზე მეტ ქვეყანაში მოყავთ, როგორც ტროპიკულ, ასევე სუბტროპიკულ რეგიონებში.
იცოდით, რომ:
ოდესმე თუ გიფიქრიათ როგორ გარდავქმნით ყავის მარცვალს გემრიელ ყავად? მოსავლის აღების შემდეგ, მარცვლებს საგულდაგულოდ ვრეცხავთ, ვაშრობთ, ვახარისხებთ და ვურევთ ერთმანეთში. ასე ვაერთიანებთ თითოეული ჯიშის ინდივიდუალურ ხასიათს.
მარცვლების შერევის შემდგომ, ჩვენ მათ ვხალავთ, რა დროსაც გამოიყოფა არომატული ზეთები და მასში შემავალი სხვადასხვა ნოტები.